mandag 23. mars 2009

Den koseste kvelden

Det var en gang fire jenter, et kjøkken, noen ingredienser, en god del sminke, en stue og en film. Slik kunne eventyret om lørdag ha begynt. I hvert fall hvis en relativt dårlig forfatter hadde fått anledning til å skrive om den. Setningen oppsummerer dagen ganske kort, men den gir absolutt ingen innsikt i hvor moro vi hadde det.
Mari, Oda og Vilde inntok leiligheten i 20.30-tiden på lørdag. Planen var å bake litt muffins og kikke litt på sko, men Vilde hadde ytterligere et ess i ermet: Vannbasert (takk og lov) partysminke. Så mens de geniale muffinsene våre (oppskrift nedenfor) avkjølte seg, ble Mari en hund, Oda en sjørøver, Vilde en heks og jeg et gresskar. Med litt blandete resultater.



Selv om klokken allerede var ganske mye, hadde vi jo tross alt sagt vi skulle se film, så vi satte på Pineapple Express. Den viste seg å være en forviklingskomedie av de sjeldne, og i og med at klokken passerte midnatt før det første kvarteret av filmen var over, sier det seg selv at det ble mer enn problematisk å følge den røde tråden. Oda sloknet først, fulgt av Mari og deretter undertegnede. Nattdyret Vilde var lys våken hele filmen, så hvis noen lurer på hvordan den sluttet, er hun den rette å spørre. Ellers tror jeg den var ganske morsom.

På søndag satte jeg ny personlig Bergensrekord i slumring, og stod ikke opp før kl.13.30. Premien for denne prestasjonen var intet mindre enn en påfølgende natts crappy søvn. And that's the way the cookie crumbles.

Oppskrift på doble sjokolademuffins (ca 12 stk) - Celinns favorittmuffins
Tørre ingredienser:
300 g hvetemel
200 g brunt sukker
2 ss usøtet kakaopulver
2 ts natron
1/2 ts salt

Våte ingredienser:
3,5 dl melk
75 g smeltet smør el. margarin
2 egg (lett sammenvispet)
150-200 g kokesjokolade i små biter

Bland de tørre ingrediensene i én bolle. Bland de våte ingrediensene i en annen bolle. Ha de våte ingrediensene over til de tørre og rør til det så vidt er blandet. Vend inn sjokoladebitene. Stek muffinsene på 200 grader i 20 min, eller til de har hevet seg godt.

Dagens sang: The Smashing Pumpkins - Pug

Ingen kommentarer: