mandag 1. desember 2008

Den late sier at den flittiges suksess skyldes hell

Men hell har ingenting med saken å gjøre når junior-NM kortbane 2008 skal oppsummeres fra en Bergensvømmers synspunkt. Jeg har hatt den store glede av å kunne være supporter under et herlig opptur-NM på hjemmebane. Og sånn som det trenes i byen mellom de 7 (9? 12?) fjell, er nok dette bare begynnelsen.

Sindri, kongen fra Island ledet showet fra start til slutt. Even seiler opp som favoritt på både den ene og den andre øvelsen til neste junior-NM. Marcus KAN å konkurrere, og slutter aldri å imponere. Eirik sin stafettetappe på 4x50 fri kommer ikke til å bli glemt med det første. Ei heller Zollis 51.7 på 4x100 medleyGULL-laget. Simen svømmer, som Finn sa, en fantastisk 200 bryst. Jo-jo Espen griseperser på medley, mens Eivind fortsetter å forbedre seg på crawl. Sebbe refokuserer til en god 200 fly-finale og viser at det alltid kommer en ny sjanse til å gjøre det bra. Maria og Hanne skulle sikkert gjerne ha byttet om på resultatene i Nordsjø og NM, men jobben er mer enn gjort, så det er ingen grunn til å fortvile. Det samme gjelder Katrine og Katja, som begge gjør tidvis gode stafettetapper.

Og apropos stafett: Gratulerer med stafettgull og (uoffisiell) juniorrekord, gutter! Alle svømte som guder inn til tidenes mest velfortjente stafettseier!


Med denne uttellingen så tidlig i sesongen 2008-2009, gleder jeg meg veldig til fortsettelsen. Det blir (enda mer) moro på trening fremover!

YES WE CAN!!! :)

PS: I tillegg må Lises hinsides ville 1500 fri på 17.15.58 med en sølvmedalje to go nevnes her. Veldig imponerende og til og med milevis foran Elin på samme alder. Det blir utrolig spennende å se hvor hun er om et par år.

Ingen kommentarer: